Home

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u brzinskom ronjenju i plivanju perajima održaće se u subotu 18.11.2017. godine u Novom Sadu, na zatvorenom bazenu SPENS-a, u organizaciji ronilačkog kluba “SHIP”. Organizaciji takmičenja su podršku dali Savez za podvodne aktivnosti Vojvodine (SPAV), Savez organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS) i Grad Novi Sad (Uprava za sport i omladinu).

Prijava takmičara može se izvršiti najkasnije do 17.11.2017. godine do 21:00h na e-mail: rkshipns@gmail.com, a sve neophodne informacije se mogu dobiti na broj telefona: 069/696-587 i prethodno navedeni e-mail. Verifikacija takmičara će se vršiti na dan takmičenja od 11:15h do 11:45h, svečano otvaranje će biti u 12h nakon čega će se početi prve trke.

Tokom takmičenja biće obezbeđeno osveženje (voda i sokovi) a nakon takmičenja će biti organizovana prigodna zakuska za učesnike takmičenja.

Takmičenje će se održati u olimpijskom bazenu (50x25x2m) u JP “Sportski i poslovni centar Vojvodine” (SPENS), na adresi Novi Sad, Sutjeska 2. Temperatura vode je oko 26ºC. Na prostor oko bazena se može pristupiti isključivo u papučama ili bos.

Takmičenje će se odvijati po pravilima CMAS-a a pravo učešća imaju takmičari koji ispunjavaju sledeće uslove...

Sve detalje o takmičenju možete preuzeti u attachmentu:

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u brzinskom ronjenju i plivanju perajima 18.11.2017
AttachmentSize
POZIV-TAKMIENJE-RK-SHIP.pdf185.94 KB

Ferplej

Ferplej je pobeda

Partneri

Ministarstvo omladine i sporta Srbije

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

Antidoping agencija Srbije

Facebook

SOPAS - Youtube channel

SOPAS - Youtube channel