Izveštaj sa takmičenja - SUBAPNEA 2020

Izveštaj sa takmičenja - SUBAPNEA 2020

Prvenstvo Srbije u dinamičkoj apneji, održano je u Subotici 12.12.2020.g na gradskom bazenu Dudova šuma. Učešće na takmičenju uzelo je 4 kluba iz R.Srbije: RK Calypso; RK Ship; DPA Sombor i KPA Spartak.

Takmičenje se odvijalo u tri discipline; dinamička apnea bez peraja (DNF); dinamička apnea sa mono perajama (DYN) i dinamička apnea sa bi perajama (DBF). Nadmetanje je bilo za plasmane u muškoj/ženskoj konkurenciji i ekipno. Prostor gradskog bazena Dudova šuma je imao 2  takmičarske i 2 staze za spasioce i prostor za zagrevanje. Temperatura vode u bazenu je bila 27ºC.

Za vreme takmičenja nije bilo zastoja a odvijalo se po CMAS pravilima, uz poštovanje pravila antidoping agencije Srbije i preporuka Vlade R.Srbije za suzbijanje širenja virusa COVID -19..

SVE DETALJE KAO I REZULTATE MOŽETE PRONAĆI U "BILTEN PRVENSTVO SRBIJE SUBAPNEA 2020" U ATACHMENTU:

Rezultati prvenstvo Srbije SUBAPNEA 2020Attachment: PDF icon Bilten Prvenstvo Srbije SUBAPNEA2020.pdfTagovi: Subapnea, Subotica, Prvenstvo Srbije, statička apnea (STA), dinamička apnea bez peraja (DNF), dinamička apnea sa mono perajama (DYN), dinamička apneja sa bi perajama (DYN BF), KPA "Spartak"

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio