Seminar ronilačkih instruktora i ronioca 2018, IPA kuća - Palić

Seminar ronilačkih instruktora i ronioca 2018, IPA kuća - Palić

Dana 24.11.2018 godine u organizaciji Saveza za podvodne aktivnosti Vojvodine (SPAV) odrzan je XII po redu seminar ronilackih instruktora i ronioca.

Klub domacin KPA SPARTAK iz Subotice uz logistiku Nastavne komisije SPAV a i gostiju predavača obezbedio je svim učesnicima zanimljive teme iz sveta ronjenja.

Nakon svecanog otvaranja pristupilo se radu, a prvu temu RAD SA OSOBAMA SA POSEBNIM POTREBAMA - STANDARDI, ZAHTEVI I OBUKA ISTIH imao je cast da izloži instruktor ronjenja M3 Zoran Radoičic i aktuelni predsednik Nastavne komisije Saveza za podvodne aktivnosti Republike Srbije .

Druga tema DOKUMENTOVANJE I ZASTITA PODVODNOG BLAGA SRBIJE izložio je instruktor M3 Milorad Mikota Djuknic član UO SOPAS -a.

Treca tema DIJABETES I RONJENJE izložio je Primarijus Dr. Miodrag Živkovic vlasnik HBO MEDICAL CENTRA iz Beograda i naše druge ronilačke kuce kada su u pitanju ronilacki pregledi i nova saznanja iz medicine ronjenja.

Četvrtu temu OSNOVNI TRENING SPORTSKIH RONILACA PO UZRASNIM KATEGORIJAMA obradio je i izložio prisutnima Stefan Stojkovic.

Petu temu IZMENE U PRAVILIMA TAKMICENJA KOD RONJENJA NA DAH PO CMAS - u, izložio je instruktor M2 Milan Pavkovic i na taj način upoznao prisutne sa izmenama kako bi takmicari spremno docekali sledecu takmicarsku sezonu.

Posle napornog rada organizator i klub domacin obezbedili su prigodnu zakusku i osvezenje tokom koje su prisutni iskoristili da jos jednom prodiskutuju o aktuelnim temama u ronjenju kako kod nas tako i u regionu.

, , , , ,

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio