SUPRECISION 2019 - Subotica 23.02.2019

Prvenstvo Srbije i otvoreno prvenstvo Vojvodine u podvodnom streljaštvu SUPRECISION

Prvenstvo Srbije i otvoreno prvenstvo Vojvodine u podvodnom streljaštvu SUPRECISION 2019 održaće se 23.02.2019.g. u Subotici na gradskom bazenu Dudova Šuma.

Prijava takmičara može se izvršiti najkasnije do 21.02.2019.g. do 22:00 sata na e-mail : roniocispartak@gmail.com. U Subotu 23.02.2019.g. nakon verifikacije takmičara i sastanka sa vođama timova pristupiće se otvaranju takmičenja a zatim i nastupu prvih takmičara.

Organizator takmičenja »KPA Spartak« iz Subotice uz pokroviteljstvo Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS) i Saveza za podvodne aktivnosti Vojvodine (SPAV) na takmičenju očekuje učešće takmičara Srbije i iz regiona.

U okviru gradskog bazena Dudova šuma nalazi se jedan bazen koji je pod kupolom, dimenzije bazena su 50x23x2,2 m, temperatura vode u bazenu je od 26 ºC do 28 ºC. Na prostor oko bazena se može pristupiti u papučama ili bos.

Takmičenje će se odvijati po pravilima CMAS-a a pravo učešća imaju takmičari koji ispunjavaju sledeće uslove :

- Da su stariji od 16 godina

- Da imaju lekarsko uverenje ne starije od 6 meseci

- Da imaju pisanu prijavu podpisanu od strane predsednika kluba za koji nastupaju

- Za mlađe od 18 godina, prisustvo ili potpisana saglasnost roditelja – staratelja.

- Da su članovi kluba registrovanog u SOPAS ili SPAV odnosno da su članovi kluba iz nacionalne federacije koja je član CMAS (za takmičare iz okruženja).

Takmičenje u podvodnom streličarstvu će se odvijati u disciplini Precision, u kategoriji : muškarci i žene.

Kotizacija za takmičare je 4000,00 dinara, za članove nacionalnog Saveza (SOPAS odnosno SPAV), kotizacija je 800,00 dinara.

Prilikom verifikacije takmičara, isti su dužni da prikažu dokumentaciju da su ispunili opšte uslove za učešće na takmičenju, tom prilikom potpisuju izjavu odgovornosti, te prikazuju da su platili kotizaciju ili je plaćaju na licu mesta.

 

Ostatak pročitajte u attachmentu: POZIV SUPRECISION 2019.pdf

 
Tagovi: Suprecision, KPA "Spartak", Subotica, Prvenstvo Srbije, Otvoreno prvenstvo Vojvodine

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio