Rezultati Subapnea 2018

Državno prvenstvo Srbije u statičkoj i dinamičkoj apneji, održano je u Subotici 31.03.2018.g. na bazenu SRC Prozivka i 01.04.2018.g na gradskom bazenu Dudova šuma.

Učešće na takmičenju uzelo je 8 klubova iz Srbije (DPA Sombor; Kpa Bela Crkva; RK Calypso; RK Kragujevac; RK Bezbednost; RK Sebastian, RK Ship i KPA Spartak) i 2 kluba iz inostranstva Free divers Hungary iz Mađarske i RK Split iz Hrvatske.

Takmičenje se odvijalo u četiri discipline; statička apnea (STA); dinamička apnea bez peraja (DNF); dinamička apnea sa mono perajama (DYN) i dinamička apneja sa bi perajama (DYN BF), nadmetanje je bilo za plasmane u muškoj/ženskoj konkurenciji i ekipno.

Takmičenje se odvijalo u dva bazena na SRC Prozivka, u malom dimenzija 17x8x1,5 m je bilo nadmetanje u statičkoj apnei (STA); a u velikom dimenzija 25x33x2 m je bilo nadmetanje u disciplini dinamička apnea bez peraja (DNF) i na gradskom bazenu Dudova šuma dimenzija 50x23x2 m dinamička apnea sa mono perajama (DYN) i dinamička apneja sa bi perajama (DYN BF).

Za nadmetanje u STA postavljene su četiri (4) takmičarske zone i zona za zagrevanje dok se nadmetanje u DNF, DYN i DYN BF odvijalo u dve (2) takmičarske zone i zoni za zagrevanje.

Za takmičenje se prijavilo 40 takmičara, na verifikaciji se pojavilo 30 takmičara, od kojih je postupak verifikacije prošlo 27.

Sve detalje, kao i rezultate o takmičenju možete preuzeti u attachmentu: Bilten_Subapnea_Drzavno_Prvenstvo_2018.pdf

 

 

, , , , , , , , , , , , , Tagovi: Subapnea, Subotica, Prvenstvo Srbije, statička apnea (STA), dinamička apnea bez peraja (DNF), dinamička apnea sa mono perajama (DYN), dinamička apneja sa bi perajama (DYN BF)

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio