Rezultati SUPRECISION 2021

Rezultati SUPRECISION 2021

Prvenstvo Srbije u Podvodnom streljaštvu, održano je u Subotici 06.03.2021.g na gradskom  bazenu Dudova šuma. Učešće na takmičenju uzelo je 8 kluba iz R.Srbije: RK Bezbednost; KPA Bela Crkva; KPA Pančevo; RK Danubius Spasilac; RK Ship; DPA Sombor; DPA Apatin i KPA Spartak.

Takmičenje se odvijalo u disciplini Precision, nadmetanje je bilo za plasmane u muškoj/ženskoj konkurenciji i timski. Prostor gradskog bazena Dudova šuma je imao 3 takmičarske staze, prostor za prijavu i prostor za zagrevanje. Temperatura vode u bazenu je bila 27ºC.

Za vreme takmičenja kod dva takmičara je došlo do zastoja, kod prvog zbog pucanja užeta strela a kod drugog zbog pucanja puške, po završenom nastupu prijavljenih takmičara, takmičarima koji su imali tehnički problem je omogućeno da po ispravljanju nepravilnosti na oružju nastave takmičenje.

Takmičenje se odvijalo po CMAS pravilima, uz poštovanje pravila antidoping agencije Srbije i preporuka Vlade R.Srbije za suzbijanje širenja zarazne bolesti COVID -19.

 

Službene rezultate možete preuzeti u Attachmentu :

 

Rezultati SUPRECISION 2021, Rezultati SUPRECISION 2021, Rezultati SUPRECISION 2021, Rezultati SUPRECISION 2021Attachment: PDF icon Bilten Prvenstvo Srbije SUPrecision 2021.pdfTagovi: Suprecision, Prvenstvo Srbije, Otvoreno prvenstvo Vojvodine, KPA "Spartak", Subotica

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio