Rezultati za SUBIATHLON 2018

Prvenstvo Srbije i otvoreno prvenstvo Vojvodine u podvodnom streljaštvu SUBIATHLON 2018 održano je 24.02.2018.g. u Subotici na gradskom bazenu Dudova Šuma.

Organizator takmičenja »KPA Spartak« iz Subotice uz pokroviteljstvo Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS) i Saveza za podvodne aktivnosti Vojvodine (SPAV).

Učešće na takmičenju uzelo je 9 klubova iz Srbije (DPA Sombor; DPA Apatin; Kpa Bela Crkva; RK Calypso; RK Dunav; RK Roniti se mora; RK Anfora; RK Kragujevac; KPA Beograd i KPA Spartak).

Takmičenje se odvijalo u disciplini podvodnog streljaštva BIATHLON, nadmetanje je bilo za plasmane u muškoj/ženskoj konkurenciji i ekipno. Takmičenje se odvijalo u bazenu dimenzija 50 x 23 metra, prostor bazena je simetrično podeljen na takmičarski i deo za zagrevanje. Takmičari su nastupali u dve staze. Za vreme takmičenja nije bilo zastoja a odvijalo se po CMAS pravilima.

Bilten sa detaljima i rezultatima  takmičenja možete preuzeti u attachmentu: Bilten SUBIATHLON 2018 Državno.pdf

, , , , , , , , , , , , , , , , , Tagovi: Subiathlon, Prvenstvo Srbije, Otvoreno prvenstvo Vojvodine, podvodno streljaštvo, Subotica

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio