SUPRECISION 2021 - Subotica 06.03.2021

SUPRECISION 2021 - Subotica 06.03.2021

Prvenstvo Srbije i otvoreno prvenstvo Vojvodine u podvodnom streljaštvu SUPRECISION 2021 održaće se 06.03.2021.g. u Subotici na gradskom bazenu Dudova Šuma.

Prijava takmičara može se izvršiti najkasnije do 01.03.2021.g. do 22:00 sata na e-mail : roniocispartak@gmail.com. U Subotu 06.03.2021.g. nakon verifikacije takmičara i sastanka sa vođama timova pristupiće se otvaranju takmičenja a zatim i nastupu prvih takmičara.

Organizator takmičenja »KPA Spartak« iz Subotice uz pokroviteljstvo Saveza organizacija za podvodne aktivnosti Srbije (SOPAS) i Saveza za podvodne aktivnosti Vojvodine (SPAV) na takmičenju očekuje učešće takmičara iz Srbije i iz regiona.

U okviru gradskog bazena Dudova šuma nalazi se jedan bazen koji je pod kupolom, dimenzije bazena su 50x23x2,2 m, temperatura vode u bazenu je od 26 ºC do 28 ºC. Na prostor oko bazena se može pristupiti u papučama ili bos.

Takmičenje će se odvijati po pravilima CMAS-a a pravo učešća imaju takmičari koji ispunjavaju sledeće uslove :
- Da su stariji od 16 godina
- Da imaju lekarsko uverenje ne starije od 6 meseci
- Da imaju pisanu prijavu podpisanu od strane predsednika kluba za koji nastupaju
- Za mlađe od 18 godina, prisustvo ili potpisana saglasnost roditelja – staratelja.
- Kategorizacija takmičara će se vršiti na osnovu pripadnosti klubu (klub mora biti član SOPAS ili SPAV odnosno država i klub moraju biti članovi CMAS – za takmičare iz okruženja, da bi takmičar bio kategorisan)

Takmičenje u podvodnom streličarstvu će se odvijati u disciplini Precision, u kategoriji : muškarci i žene.

Kotizacija za takmičare je 5000,00 dinara, za članove nacionalnog Saveza (SOPAS odnosno SPAV), kotizacija je 800,00 dinara.

Prilikom verifikacije takmičara, isti su dužni da prikažu dokumentaciju da su ispunili opšte uslove za učešće na takmičenju, tom prilikom potpisuju izjavu odgovornosti, te prikazuju da su platili kotizaciju ili je plaćaju na licu mesta.

Ostatak pročitajte u attachmentu: 

 
Attachment: PDF icon Poziv SUPRECISION 2021.pdfTagovi: Suprecision, KPA "Spartak", Subotica, Prvenstvo Srbije, Otvoreno prvenstvo Vojvodine

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio