Državno prvenstvo Srbije u Ronjenju na dah Beograd 28.04.2024.g.

Državno prvenstvo Srbije u Ronjenju na dah Beograd 28.04.2024.g.Prvenstvo Srbije u Ronjenju na dah održano je u Beogradu 28.04.2024.g. na babazenu „Milan Gale Muškatirović“. Učešće na takmičenju uzelo je 8 klubova iz R.Srbije: RK Calypso, RK Big Blue, URS, KPA Beograd, KPABela Crkva; RK Danubius Spasilac; DPA Sombor i KPA Spartak kao i klubovi NOxigen iz Mađarske i Submania iz Hrvatske.
Takmičenje se odvijalo u disciplinama STA – Statika, DNF – Dinamička apnea bez peraja, DBF – Dinamička apnea sa bi perajama, SPE – Brzina (2x50) i DYN – Dinamička apnea sa mono perajama.

Nadmetanje je bilo za plasmane u muškoj/ženskoj konkurenciji i timski. Takmičenje na bazenu «Milan Gale Muškatirović« imao je 4 takmičarske staze, prostor za prijavu i prostor za zagrevanje. Temperatura vode u bazenu je bila 26ºC. Za vreme takmičenja nije bilo zastoja. Takmičenje se odvijalo po CMAS pravilima, za takmičenje se prijavilo 37 takmičara.
Glavni sudija takmičenja je bio Milan Pavković međunarodni Sudija CMAS, ostale sudijske funkcije shodno pravilima CMAS vršili su međunarodni CMAS sudija Miodrag Bajčetič, međunarodni CMAS sudija Dejan Stanković i međunarodni CMAS sudija Nebojša Stanković.Attachment: PDF icon BILTEN 28.04.2024. Bgd.pdf

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio