OTVORENO PRVENSTVO VOJVODINE U PODVODNOJ FOTOGRAFIJI 2024

Otvoreno Prvenstvo Vojvodine u podvodnoj fotografiji 2024

Bela Crkva 2024

Otvoreno Prvenstvo Vojvodine u podvodnoj fotografiji , Open Championship Vojvodine ) održaće se 18-19. Maja 2024 god.

Takmičenje će biti održano na nekom od belocrkvanskih jezera u zavisnosti od vidljivosti akvatorija. ( što će biti naknadno objavljeno )

Organizator takmičenja je KPA ”Bela Crkva” iz Bele Crkve uz pokroviteljstvo Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine (SPAV). Očekuje se učešće podvodnih fotografa i iz zemalja regiona.

Prijave takmicara izvrsiti najkasnije do 16.05.2024 na e – mail: kpabc78@gmail.com

U Subotu 18.05.2024 god. nakon verifikacije takmičara, počinju ronjenja. Podvodni fotografi će imati na raspolaganju četiri sata tokom kojih će pokušavati da snime što bolje fotografije. Po izronu, predaju sudijama memorijske kartice sa maksimalno 300 + 2 snimka. Nakon kopiranja, kartice se vraćaju autorima koji tada biraju fotografije sa kojima će nastupiti.

Predaje se po jedna fotografija u tri kategorije i to: ambijent, riba i makro. Podvodni fotografi su razvrstani u dve klase: Kompaktni fotoaparati i DSLR kamere, te će tako biti i žirirani. Žiri će biti u sastavu od tri člana.

Organizator takmičenja može odrediti sudije , koji će kontrolisati takmičare i proveriti da isti ne vrše nedozvoljene radnje pod vodom! Propozicije i kategorije pojedinih takmičenja definisaće svaki organizator i domaćin posebno u skladu sa specifičnostima organizacije i akvatorija takmičenja, i po ugledu na međunarodno ronilačku federaciju CMAS.

Inicijativni odbor

Inicijativni odbor ima zadatak provesti sve organizatorske pripreme za odrzavanje prvenstva, kontaktirati sa sponzorima, pratiti regularnost takmičenja, kao i organizovati izradu završnog biltena prvenstva.

Attachment: File Prijavni list 2024.docx, Microsoft Office document icon POZIV Podvodna fotografija - 2024.doc

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio