Rezultati - Zimski kup Srbije - SUBAPNEA 2017

Zimski kup Srbije u statičkoj i dinamičkoj apneji, održan je u Subotici 11.11.2017.g na bazenu SRC Prozivka. Učešće na takmičenju uzelo je 6 klubova iz Srbije DPA Sombor; DPA Apatin; RK Calypso; RK Kragujevac; RK Amfora i KPA Spartak.

Takmičenje se odvijalo u četiri discipline; statička apnea (STA); dinamička apnea bez peraja (DNF); dinamička apnea sa mono perajama (DYN) i dinamička apnea sa bi perajama (DYN BF).Nadmetanje je bilo za plasmane u muškoj/ženskoj konkurenciji i ekipno.

Za vreme takmičenja nije bilo zastoja a odvijalo se po CMAS pravilima, uz poštovanje pravila antidoping agencije Srbije.

Od prijavljenih 20 startovalo je 19 takmičara u četiri discipline. Medalje i Diplome su dobili plasirani od prvog do trećeg mesta, za ekipno ostvareni rezultat dodeljeni su pehari za prvo, drugo i treće mesto, svi takmičari su dobili sertifikat o ostvarenim rezultatima na takmičenju. Proglašeni su najbolji takmičar i nabolja takmičarka na takmičenju na osnovu sakupljenih bodova po disciplinama.

U disciplini statička apnea takmičar Branko Petrović je ostvario vreme 10 minuta i 45 sekundi što je najbolje vreme ostvareno na nekom takmičenju.

Sve detalje o takmičenju možete preuzeti u attachmentu:

Bilten SUBAPNEA 2017 zimski potpisani.pdf

DNF ª EX 2017.pdf

DNF M Ex 2017.pdf

DYN ª Ex 2017.pdf

DYN M Ex 2017.pdf

DYN BF ª Ex 2017.pdf

DYN BF M Ex 2017.pdf

STA ª Ex 2017.pdf

STA M Ex 2017.pdf

Tagovi: Zimski kup Srbije, Subapnea, Subotica, statička apnea (STA), dinamička apnea bez peraja (DNF), dinamička apneja sa bi perajama (DYN BF), dinamička apnea sa mono perajama (DYN)

Ferplej je pobeda

Copyright © 2024, SOPAS
Developed by Animat studio